Bring back the handwritten love letter!

Vroeger schreven mensen elkaar brieven, die werden eerst door de mens zelf rond gebracht, via paard, te voet of ter boot bezorgd. Later (niet eens zo heel lang geleden) werden deze ook bezorgd door post duiven. Nu doordat de wereld steeds digitaler word verzenden mensen hun ‘brieven’ liever via mail, sms of whatsapp.

Dit is toch super jammer? Wie wil er nu een liefdes mail? Of een gewone lange mail over random dingen? Een persoonlijke brief zegt zoveel meer! Een persoonlijke brief kun je bewaren, ophangen of wat dan ook mee doen. Een brief vertelt je dat iemand echt de moeite voor je heeft genomen. Of een mooie kaart!

Prachtige postzegels plakken en verzamelen. Hoe leuk is dat? Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een kaart uit het buitenland te ontvangen met bijzondere postzegels erop? Of onze eigen postzegel met Koning Willem-Alexander!

Een tijd terug gaf mijn oma mij en mijn zussen de brieven die onze opa aan haar had geschreven in de periode dat hij aan de andere kant van het land zat. Het is zo mooi om dat te lezen. Zo persoonlijk, zo hartverwarmend en zo ontzettend lief! De liefde kun je echt voelen door het papier heen. Elke vrouw smelt daar toch van, als een man de moeite neemt om zulke prachtige brieven te schrijven?

Wie vind nog meer dat wij de ouderwetse brieven en kaarten terug moeten brengen? Ben je het met me eens? Stuur dan iemand om wie jij veel geeft een leuke brief of een mooie kaart, gewoon omdat het kan! En deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen, zodat zij ook een brief of kaart kunnen sturen.

Big kiss! Sophia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *