Date night at home

Hebben jij en je lover de laatste tijd ook zo weinig tijd voor elkaar? Wil je weer helemaal in to je lover komen? Dan heb ik een paar leuke tips voor je!

Soms ben je zo druk met werk, kinderen,sociaal leven, huishouden en noem maar op, dat je je partner helemaal vergeet! En juist je partner is zo belangrijk. Het is dus de hoogste tijd dat jullie weer even flink wat tijd aan elkaar besteden. En dit kan gewoon thuis! Dus ook nog super budgetproof.

Sinds de geboorte van ons zoontje eind 2016, werd ons leven opeens een stuk drukker, maar ook een stuk mooier. We waren elke dag in de weer met het zorgen voor ons kleine mannetje. En dat vergt veel van je tijd en energie. ‘S avonds ben je blij dat je even op de bank kan zitten en zodra we het matras raakten waren we in dromenland. Op een gegeven moment raak je elkaar dan een beetje ‘kwijt’. We zijn toch meer dan alleen papa en mama? We zijn toch ook man en vrouw? Elkaars partners? Precies! Dus moesten we echt weer tijd voor elkaar maken, maar je kan niet altijd de deur uit en je hebt daar ook niet altijd zin en geld voor. Dus ik heb een paar leuke date night tips voor thuis!

 • Romantisch diner

Ga samen koken, of kook voor elkaar. Of laat de een het avond eten maken en de ander het toetje. Je maakt het extra leuk door de tafel mooi op te maken, kaarsjes erbij, misschien een romantisch muziekje op de achtergrond. Tijdens het eten kunnen jullie weer vol tijd aan elkaar besteden. En een belangrijk ding: telefoons zijn verboden!

 • Movies night

Zet jullie leukste films op en hou een film marathon van jullie favoriete films. Haal lekkere hapjes in huis en drinken. Ga lekker knus onder de dekens met elkaar op de bank of in bed.

 • Spelletjes avond

Je hebt vast nog ergens een leuk spel liggen! Bijvoorbeeld Monopoly, mens-erger-je-niet, ganzenbord en noem maar op. Je kan bijvoorbeeld ook de PlayStation of Wii gebruiken. Of ga een potje strippokeren ;-).

Kokosolie of babyolie werkt uitstekend als massageolie
 • Spa avondje

Je zult in eerste instantie denken; een spa avond met mijn man/vriend? Ja zeker! Doe elkaar lekker een masker op en ga heerlijk relaxen, wedden dat jullie de grootste lol hebben?! Na de maskers is het tijd voor wat meer passie en dan haal je de massageolie tevoorschijn!

 • Schrijf op wat je mooi vind aan de ander

Schrijf op wat je mooi en leuk aan je partner vind en lees dit aan elkaar voor onder het genot van een lekker hapje en drankje.

 • Muziek avondje

Download jullie mooiste muziek en luister naar elkaar favoriete liedjes. Zet wat lekkere dingen op tafel en je hebt een heerlijk relax avondje. Niet de muziek te hard zetten natuurlijk, anders worden de kinderen wakker of de buren worden boos hihi.

Dit zijn mijn tips voor een leuke date night voor thuis. Het kost je bijna niks, je kan gewoon thuis blijven en je kan het prima doen zodra je kind(eren) op bed ligt. Het is belangrijk om ook tijd in elkaar te steken, want tenslotte ben jij en je partner de basis van het gezin!

Heb jij nog leuke tips? Laat het me weten in een reactie.

Liefs Sophia

 

2 gedachten over “Date night at home”

  1. Dankjewel! <3
   Ja de meest simpelste dingen zijn vaak de leukste dingen om samen te doen. Het kost je vrijwel niks, je kan lekker thuis blijven en je bent samen! Wij doen het ook regelmatig, of gewoon lekker een avondje zappen en kijken wat de tv ons te bieden heeft hihi.

   Liefs Sophia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *