We love… AliExpress!

Omdat ik geen genoeg kan krijgen van koopjes en jij (waarschijnlijk) ook niet, deel ik weer de leukste koopjes van AliExpress die ik de afgelopen tijd heb gevonden.

Biologisch afbreekbare hondenpoepzakjes. 5 rollen voor maar €1,99. In super leuke kleurtjes verkrijgbaar. Nu word de poepjes van Fluffie opruimen een feestje (zei geen enkel hondenbaasje ooit)! Bestel hem hier.

 

Een mooie, sexy slip voor een leuk prijsje is altijd mooi meegenomen! Deze slip bestel je voor maar €1,67 en kan je hier bestellen.

 

Je zou inlegkruisjes kunnen gebruiken voor onder je oksels als je erg veel zweet, maar deze speciale pads hebben een wat betere vorm. Of het heel handig is durf ik niet te zeggen. Voor €4,50 heb je 50 stuks. Je kan ze hier bestellen.

 

You hate these or you love these! En I luuuuuuv deze. De kleur, het fluffy bolletje, de fluwele look; perfect! Perfect in combinatie met een mooie jeans. Ze kosten €24,99 n je bestelt ze hier. Ze zijn ook verkrijgbaar in een mooie groene kleur.

 

Super gaaf dit pakje. Het lijkt erg veel op een pakje dat Beyoncé een keer droeg. Ik ben helemaal in love met dit pakje. Hij is ook verkrijgbaar in het zwart en kost €8,25. Je kan het hier bestellen.

 

Wat een onwijs super handig ding lijkt me dit. Handig voor bij het aanrecht, je kan hier zo het groente afval in weg gooien, voor naast je kaptafel, in de badkamer. Dit ding je overal wel gebruiken. Het kost €4,49 en hier kan je het bestellen.

 

Een schattige make-up kwastjes set in een lief blikje. Leuk voor jezelf, maar ook zeker leuk om iemand cadeau te doen! Je bestelt hem hier voor €5,67 – €6,08.

 

Dit waren de leukste koopjes voor deze week. Heb jijzelf nog leuke dingen voorbij zien komen op AliExpress, laat het me weten in een reactie!
Bedankt voor het lezen.
Liefs Sophia 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *